Bakan Işıkhan’dan sürpriz açıklama: Emekliler için çalışma yapıyoruz

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, bu yıl emekli olacak olanlarla 2025’te emekli olacakların aylıkları arasında oluşacak farkla alakalı çalışma yaptıklarını açıkladı. İşte detaylar…

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 2024 ve 2025 yıllarında emekli olacak kişilerin aylıklarında oluşacak farkla ilgili Hazine ve Maliye Bakanlığı ile bir çalışma yürüttüklerini belirtti.

Kabine Toplantısı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bakan Işıkhan, konuya dair net bir formül bulunmadığını ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı ile görüşme gerçekleştireceklerini söyledi.

Ayrıca Bakan Işıkhan, çalışma saatlerinin kısalmasına yönelik bir çalışma olup olmadığı sorusuna “Böyle bir çalışmamız yok.” diyerek yanıt verdi.

Emeklilik aylıklarında oluşacak farkla ilgili açıklama geldi

2024 yılında emekli olacaklar ile 2025 yılında emekli olacakların aylıkları arasında oluşacağı ile ilgili konuşulan detaylar üzerine bir çalışma yapılıp yapılmadığının, kamuoyunda konuşulan formüllerin netlik kazanıp kazanmadığının sorulması üzerine Bakan Işıkhan, “Bir netlik yok, ekiplerimiz çalışıyor, Hazine ve Maliye Bakanlığımız ile çalışıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanı Yardımcımız ile bir araya gelip görüşeceğiz.” dedi.

Abone Ol :)
Bildir
guest
0 Yorum
Eski
Yeni Oy
Inline Feedbacks
Tüm yorumlar
Search