Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarları kapılarını açıyor

Bursa Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı ve Bursa Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarı olarak  bilinen BURTARIM 2024, 8 Ekim’de 21. kez Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açıyor. Bu yıl, Burtarım Çiftlik Arenası adı altında düzenlenecek 4 etkinlik, fuarda katılımcılarla buluşacak.

Türkiye’nin en büyük tarım fuarlarından biri olan BURTARIM, 8-12 Ekim 2024 tarihlerinde Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde çiftçiler, üreticiler ve sektör profesyonellerini buluşturacak.

200 bin ziyaretçi hedefleniyor!

Tüyap Fuarcılık Grubu, TARMAKBİR iş birliğiyle ve T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı, Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB), Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği gibi önemli kurumların desteğiyle gerçekleştirilen BURTARIM 2024,  sektörün lider firmalarını ve profesyonel ziyaretçilerini bir araya getirerek, tarım sektörünün en önemli buluşma noktası olacak. Fuar, tarımsal mekanizasyon teknolojilerinden sera teknolojilerine, sulama sistemlerinden organik tarıma kadar geniş bir yelpazede ürün ve hizmeti bir çatı altında topluyor.

Fuarda Rusya, Azerbaycan, Özbekistan, Irak, Kazakistan, Romanya, Fransa, Bulgaristan, Türkmenistan, Mısır, Sudan, Cezayir gibi birçok ülke ve Türkiye’nin 81 ilinden 200.000’in üzerinde ziyaretçi ağırlanması bekleniyor. Ziyaretçiler, iş birliklerinin yanı sıra en son teknolojileri ve ürünleri inceleme fırsatına erişecek.

Burtarım Çiftlik Arenası ile tarım ve hayvancılık eğlenceye dönüşecek

BURTARIM 2024’te bu yıl ilki düzenlenecek olan Burtarım Çiftlik Arenası ile ziyaretçilere unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedefliyor. Minik dostlarımızın şirinlikleriyle dolu Buzağı Güzellik Yarışması,  hız ve becerinin buluştuğu Koyun Kırkım Yarışması, bütün ailenin katılabileceği bilgi ve hız yarışması Aileler Yarışıyor ve tarımla ilgili bilginizi sınayabileceğiniz Bil Bakalım (Bil Gelsin) yarışması ile heyecan ve eğlence dolu anlar ziyaretçileri bekliyor.

Abone Ol :)
Bildir
guest
0 Yorum
Eski
Yeni Oy
Inline Feedbacks
Tüm yorumlar
Search